22 maj 2012

Snarkningar och dregel


I början på april 2012 började vår 3 åriga son helt plötsligt prata nasalt, snarka så han vaknade själv och dregla. Vi kollade om han han hade blåsor i munnen eller någon trasig tand. Men hittade ingenting. Vid ett rutinbesök på BVC så blev han uppsatt på remiss till öron-näsa-hals mottagningen för att kontrollera hans polyper bakom näsan. 
Detta var i början på maj.
Efterkommande lördag var vi bjudna till goda vänner på mat med följde även barnens kusin. 
Maten avlöpte utan några större incidenter och barnen gjorde det barn i 3-7 årsåldern gör bäst, de for runt och lekte. Sen blev det filmtittande i den fina sprillans nya soffan, barnen kopplade av och det slutade med av deras yngsta barn och vår lilleman somnade. Efter ca 1 timmes sömn vaknar lilleman svettig och med andnöd. Jag ropar till mej sambon som lyfter upp honom och ber mej ringa sjukvårdsrådgivningen. Efter att sjuksköterskan har lyssnat på honom genom telefonen ger hon oss rådet att ta ut honom i den sena kvällsluften. Sagt och gjort och sonen kvicknade snart till. Vi packade in oss i bilen och ( tyvärr ) begav oss hemåt.
Lilleman och jag bäddade på soffan så jag kunde ha total koll på honom och hans djupa snarkningar.
Morgonen kom och som alla vet så sover man ju inte bra på soffan vare sej det är med eller utan en "sjuk" son. Han snarkade nu även lite trots att han var vaken?!? Men vi beslöt oss för att avvakta och se hur fm avlöpte.
fortsättning följer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar