8 oktober 2012

den ständiga oron

Det förra ultraljudet var ju inte riktigt tillförlitligt. Lilleman var ju förkyld så lymfkörtlarna var ju av denna anledningen  hoppas vi och det var vad läkarna sa ) något förstorade. Läkaren sa att det är osannoligt att om det kommer tillbaka så kommer det inte på båda sidorna av halsen samtidigt.
Vad har man att välja på än att med de orden intala sej att så är det.
För någon vecka sen när jag som jag brukar vaknar efter ett par timmars sömn, går in till Lilleman så är han jättesvettig ! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så svettades han ju massor när han var sjuk.
Så det resulterade i att jag inte sov något mer den natten och det skulle bli fler nätter.
Han har sen dess svettats lite av och till på nätterna. Och då infinner sej denna oro som mer eller mindre finns där hela tiden mer än vanligt.
På torsdag är det dags för ett nytt ultraljud och det är nu som man känner att man inte vill åka dit.
Men jag vet att jag kommer se till att vi är där och att allt är som vanligt så gott det går.
Så kommer denna väntan på provsvaren. Ibland är det bra med väntan då resultaten inte är något brådskande och ibland är det bara för att bilderna ska granskas vidare!

Funderar på om vi rent av ska ta tåget eller buss dit för att göra det lite mer till en utflykt....

Lilleman har fått ett habegär vad det gäller kärleksmums. Han kan äta 4-5 st på en gång. Kommer bli jobbigt den dagen vi måste börja begränsa hans intag av vad han vill äta för stunden.

2 kommentarer:

 1. Hej,
  hur var det med lilleman sen? Jag hoppas verkligen på att lymfkörtlarna enbart var svullna på grund av förkylning...
  Jag heter Malin, och går sista året på gymnasiet. Tillsammans med min vän Amanda gör jag ett projektarbete, där vi ska göra en bok och sälja den till förmån för barncancerfonden. I denna boken vill vi gärna ha med barn, med egna erfarenheter kring tumörsjukdomar, gärna teckningar, dikter eller liknande från både barn och anhöriga. Vi vill sprida både kunskap, och låta barnen själva medverka.
  Därför undrar jag om ni som familj skulle ha något som helst intresse av att delta.
  Vi finns både på facebook, Malin Lundin Henryson och Amanda Swenninger, samt på mejl, aswenninger@gmail.com.
  Jag hoppas verkligen att allt blir bättre för er...

  Med vänliga hälsningar
  Malin

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för din lilleman! Tror o hoppas att allt såg fint ut på ultraljudet. Jag vet precis hur du känner dig om några veckor är det dags för Alex igen och hans CT och denna väntan på svar.
  Kram till er!

  SvaraRadera