14 januari 2013

Besök på jobbet

Efter några dagar med besök för lilleman på förskolan ( jag skriver det nu men jag kommer fortsättningvis använda mej av ordet dagis. ) så var det då dax för mej att hälsa på på mitt jobb och stämma av lite.
Som jag har försökt att skjuta detta besök framför mej. Men nu insåg att nu var jag ikapp den dagen då det måste ske.
Jag har bävat och grubblat och kännt ångest och varit jättenervös.....För vadå kanske många av er undrar. Jag vet egentligen inte riktigt varför, jag har ju varit föräldraledig när jag har fått barn och så men....ändå. 
Det gick riktigt bra på jobbet. Jag träffade en helt kanonbra tjej från personalavdelningen. Och så mina fantastiska arbetskamrater i gruppen. Åh tack för att ni finns ni tog emot mej på för mej bästa tänkbara sätt. Lagom nyfikna men väldigt förstående. Tack!
Vi gjorde upp en plan på hur jag bäst kommer tillbaka till mitt arbete. Jag börjar på halvfart med stöd av vår företagshälsovård. Jag kanske behöver det stödet...och behöver jag det inte så avslutar vi det bara för att kanske ta upp det igen vid ett senare tillfälle. Jag kan komma och gå lite som det känns bra för alla i min familj ska må bra, Som personaltjejen sa " Funkar inte din familj funkar inte du, så vi förebygger hellre lite för mycket " ! Det känns ju ganska så fantastiskt att det finns företag som tänker så, trodde inte riktigt på det förräns i fredags. 
Men jag har nog ännu inte riktigt fattat att snart är det dax att lämna lilleman på dagis och själv återgå till mitt arbete. Jag ska försöka skynda långsamt :) Även om jag helst vill ha full fart i tillvaron. 
Så som allt annat detta kommer antagligen att lösa sej även detta ! 

Lägger in en gammal bild och längtar efter dessa godsaker !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar