4 juli 2012

Första dagarna i sal nr 3.

Fortsätter på ett inlägg som jag borde ha skrivit för länge sen men det blir inte alltid som det borde.

Vi blev ju inskrivna i uppsala söndagen den 13 maj mindre än 1 vecka efter att lilleman akutopererades på MSE. men det har jag skrivit om i tidigare inlägg. 
Den första kvällen och natten på sjukhuset var det många tankar som virvlade runt i huvudet. Allt från skräcktankar om en blek avmagrande lilleman som vägrar äta och bara kräks. ( för så har man ju hört det berättas om hur folk har det under behandlingstiden, och sett oxå för den delen ) Till att kunna tillbringa flera veckor mellan behandlingarna ja till och med månader tillsammans med barnen och vänner hemma i trädgården bl a. För det saknar jag så mycket just nu! Men idag när vi har tagit oss så här långt, så vet jag att inget av de har riktigt varit så. ibland bättre ibland sämre. På både gott och ont.
Denna första dag på avdelning 95A skulle kantas av diverse undersökningar. Jobbigt men han är tapper vår lilla riddare. 
Men innan vi startar med alla dessa så får vi veta att det blir ingen OP idag så lilleman får äta hur mycket han vill. Och på sjukhus får man pannkakor när man vill!!! Och leka i den härliga klätterkojan som finns inomhus. Den är gjord av Sven Nordkvist, författaren till böckerna om Pettsson och Findus.






Fortsättning följer......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar