12 september 2012

hundutställning

Nu börjar tävlingsnerverna sätta fart.....
Jag har bestämt mej för att åka på hundutställning! Det är min första alldeles egna taxhanhund som ska ställas ut. Han är 7 månader och verkar vara inne i sin "fulperiod" (tycker iallafall jag ) Ingen direkt ordning på pälsen men vi har gjort så gott vi kan. Så jag får väl se det som en rolig grej och en erfarenhet för både honom och mej.
Men lika fullt så är jag ju givetvis nervös redan nu. Har varit och ringtränat honom idag med en god vän och dennes hundar. När hon agerade domare och körde med mej fram och tillbaka i ringen. Bad mej ställa upp honom i olika vinklar, så insåg jag väldigt fort att jag är helt ringrostig. Det är drygt 10 år sedan jag ställde ut en hund....så jag kommer garanterat att ha tävlingsnerverna utanpå kroppen i helgen.

Skönt att få hitta tillbaka till något som jag bara gjort någon gång tidigare. Men länge velat hålla på med och att få något annat att tänka på mitt i allt annat oroligt. Så nu kan jag vara orolig för hur vi kommer sköta oss på lördag bland många andra taxägare.

En av årets sista dagliljor har nu slagit ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar